Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Gazdasági Szervezet pénztára jövőhéttől (2021.05.17-től) hétfőnként tart nyitva az járványügyi előírások szigorú betartása mellett (maszk használat, kézfertőtlenítés kötelező, a pénztárban 1 fő(+hozzátartozó) tartózkodhat, a többiek a lépcsőházban várakozhatnak a 2 m-es távolság betartásával).

Kérjük, hogy az étkezési térítési díjak befizetése esetén továbbra is részesítsék előnyben az ERSTE bankfiókban történő befizetést intézményünk bankszámlaszámára  (VCSGK Gazdasági Szervezete 11906405-06534176-1000001) a közlemény rovatban az étkezési számlán szereplő számlaszám (E21…) és a gyermek neve/iskolája, osztálya feltüntetésével.

A 2021/22-es tanévre vonatkozó nyilatkozatokat továbbra is elektronikus formában szíveskedjenek küldeni az etkezes@mail.battanet.hu e-mail címünkre!  A dokumentumok letölthetők weboldalunkon a “nyilatkozatok” menüpont alatt.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a júniusi számlákon ismételten feltüntetésre kerülnek a díjhátralékok, melyeket az érintettek szíveskedjenek rendezni!Kérjük, hogy a hátralékokat legkésőbb augusztus 20-ig rendezni szíveskedjenek, mert tartozás esetén nem áll módunkban szeptembertől a közétkeztetést biztosítani.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a 2021-22. tanévre vonatkozó közétkeztetéstől szóló nyilatkozatok leadási határideje május 31-én lejárt.

A nyilatkozat honlapunkról letölthető. Kérjük, hogy aki még nem küldte be a nyilatkozatot (nemleges nyilatkozatra is vonatkozik), az elektronikus úton az etkezes@mail.battanet.hu e-mail címre feltétlenül tegye meg, mert enélkül nem fogjuk tudni biztosítani a gyermekeknek/tanulóknak szeptembertől az étkeztetést.