Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Gazdasági Szervezet pénztára a továbbiakban a hét minden napján (hétfőtől csütörtökig 08:00-16:00-ig és pénteken 08:00-12:00-ig) nyitva tart.

A szociális intézmények területén történő maszkviselés szabályairól szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 24/A. § – ra hivatkozva megkérjük önöket, hogy intézményünk látogatásakor szíveskedjenek a védettségi igazolványukat felmutatni vagy annak hiányában maszkot viselni! A pénztárban 1 fő (+hozzátartozó) tartózkodhat, a pénztár felszabadulásáig kérjük a lépcsőházban történő várakozást illetve a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kedves Szülők!

Az utóbbi időben sajnos több félreértés adódott a közétkeztetés lemondásával kapcsolatban. Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a gyermek iskolája felé (Krétán, e-mailen, egyéb módon) jelzett hiányzások csak az oktatási jelenlétre vonatkoznak.

Mivel a közétkeztetést nem az Iskola, Óvoda, Bölcsőde, hanem egy vállalkozó végzi, emiatt kérjük, hogy hiányzás esetén a VCSGK Gazdasági Szervezete felé külön, írásban jelezzék az iskolai étkezés lemondását.

Erre az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:

1. e-mailben: etkezes@mail.battanet.hu címen vagy

2. sms-ben: a 06 70 622 6004-es telefonszámon a gyermek neve, iskolája, osztálya és a lemondott napok pontos feltüntetésével.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy étkezés lemondására / igénylésére előző munkanap reggel 8 óráig van lehetőség amiatt, hogy a vállalkozó konyha időben nyersanyagot rendelhessen, főzhessen.

Amennyiben az étkezés lemondását nem tudják jelezni a VCSGK Gazdasági Szervezete felé, úgy az étkezés sajnálatos módon kiszámlázásra kerül.

A nyersanyag megrendelése, az étel elkészítése miatt fizetési kötelezettség keletkezik. A vállalkozó konyha az intézmény Gazdasági Szervezete felé a megrendelt, le nem mondott adagokat leszámlázza. Intézményünk ezt továbbszámlázza Önök felé, amit nekünk bevételi előíráskent kötelező beszedni.

Az óvodák, illetve a Bölcsőde esetében továbbra is a saját intézményben (a gyermek által látogatott óvodában/Bölcsődében) van lehetőség az étkezés lemondására.

Köszönjük megértésüket, közreműködésüket.

Tisztelettel:

Városi Családsegítő és Gondozási Központ

Gazdasági Szervezete