Kedves Szülők!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy hétfőtől (2020. szeptember 21-től) kizárólag a reggel 08:00 óráig beérkező étkezés módosításokat (lemondás/igénylés) áll módunkban a következő napi étkezésben figyelembe venni.Az étkezés lemondást kizárólag írásban tudjuk elfogadni. E-mail cím: etkezes@mail.battanet.hu illetve sms:

06-70/622-6004.Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A bölcsődében szeptember 1-jétől bevezetésre került a napi gondozási díj, melyről a számlát minden hónapban előre fogjuk kiállítani, függetlenül az étkezési díj számlájától.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy mivel a mai napig nem született kormányzati döntés arról, hogy a középiskolai online oktatás visszatér a normál tanrendre,  így nem tudjuk január 11-re az étkezést a tanulók részére megrendelni.

Az étkezést a tantermi tanrendre visszaállás kihirdetésétől számított második munkanaptól tudjuk biztosítani. Azoknak a tanulóknak akik a veszélyhelyzetet megelőzően étkeztek és azóta részükről nem történt lemondás, automatikusan biztosítjuk az étkezést. Módosítást leadni a tárgynapot megelőző nap 8 óráig lehet az eddigiek szerint.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!